Veelgestelde vragen Quiz

Hoe kan ik mijn resultaten krijgen?
Na het versturen van de quiz antwoorden ontvang jij een e-mail met jouw #1 Authentieke Geld Persoonlijkheid Type als jij jouw e-mailadres hebt ingevuld. Heb je jouw mail niet gevonden? Kijk dan eerst eens in je spambox en als je het daar niet kunt vinden stuur me dan een mailtje op tamara@tri-academy.nl

Ik heb geen e-mail gekregen, wat moet ik nu doen?
Kijk dan eerst eens in je spambox en als je het daar niet kunt vinden stuur me dan een mailtje op tamara@tri-academy.nl 

Ik heb de quiz niet kunnen afmaken, kan ik het verder maken?
Ja dat kan! Als alles goed werkt en jij jouw gegevens weer opnieuw invult, dan kun je zo verder gaan met de quiz waar je gebleven was.

Hoe kan ik meer leren over mijn Authentieke Geld Persoonlijkheid?
In 2021 lanceer ik een online programma waarin ik je mee ga nemen om authentiek geld te verdienen met je levensmissie, waarin we nog veel dieper in de materie gaan dan dat we in deze Masterclass kunnen doen.
Als je geïnteresseerd bent, kun jij je hier - vrijblijvend - aanmelden voor de wachtlijst.

Wat als ik niet resoneer met mijn Authentieke Geld Persoonlijkheid?
De meeste mensen herkennen zich nagenoeg volledig in de archetypes, maar wanneer jij dat niet doet denk dan eens aan het volgende :

* Er is geen goed of fout archetype

Elk Archetype is uniek en heeft verschillende talenten en uitdagingen als het om geld gaat. Wanneer je niet helemaal resoneert met het resultaat dan kan het betekenen dat er nog meer te ontdekken valt over jezelf en je onbewuste relatie met geld.

* Wat zijn jouw top 3 archetypes?

Omdat jouw relatie met geld bestaat uit jouw top 3 archetypes kan het zijn dat je relatie met geld pas echt volledig helder wordt, wanneer je het overzicht van jouw top 3 types helemaal begrijpt.

* Heb je het juiste aantal punten gegeven?

Het kan zijn dat je niet de juiste antwoorden bij de vragen hebt gegeven, omdat je de instructie om 1 punt te geven wanneer je het niet helemaal eens bent of 5 punten wanneer je het er helemaal mee eens bent, verkeerd hebt begrepen of een bepaalde vraag niet goed begrepen hebt. Als je denkt dat dit het geval is, maak dan de quiz opnieuw.

* Heb je te veel nagedacht over de antwoorden?

De quiz vraagt je om jouw eerste antwoord te geven en er niet te veel over nadenken wat je antwoord hoort te zijn en wat het resultaat hoort te zijn. Beantwoordt de vragen eerlijk gebaseerd op jouw levenservaring, gevoelens en overtuigingen over geld. Beantwoordt de vragen niet alleen maar gebaseerd op de laatste paar maanden of hoe je wil dat je relatie met geld is. Je kunt de quiz nog eens maken, maar vaak zijn je eerste resultaten het allerbeste en geven die ook de beste en meest krachtige inzichten als het gaat om het transformeren van je relatie met geld.

x