1. Rondneuzen

Module Voortgang
0% voltooid

Wil je snel en gemakkelijk weten hoe alles werkt hier op de lichtwerkers voor lichtwerkers online community? Dan help ik je daar graag bij.

Voor het globale overzicht vind je hieronder terug waar je de verschillende content en diensten kan vinden:

COMMUNITY LICHTWERKERS

Onder dit tabblad vind je het platform gedeelte van de online community. Hier kan je reageren op topics die zijn gestart door leden of door mijzelf.

Welkom Lichtwerker = een mooie manier om jezelf als nieuw lid voor te stellen

Tri of Light korting = een overzicht van de kortingen die je als member krijgt op zusterbedrijf Tri of Light

Forum = een plek waar je met je vraagstukken terecht kunt en waar je mee kan doen aan de stelling van de week

Amber talk = hier houd ik je op de hoogte van alle nieuwe veranderingen en creaties

Inspiratie & Creatie = een plek waar je jouw nieuwste concept mag voorleggen en een member ontmoet die je kan aanvullen in je creatie

JOUW LICHT NETWERK

Onder dit tabblad kan je de connectie maken met je mede lichtwerkers die je hebt ontmoet tijdens de online meet ups, live events of challenges. Maak zelf een groep aan en bespreek een thema of overleg om bijvoorbeeld zelf in het zuiden samen te komen.

Scroll naar onder voor de groepen die jou worden aanbevolen op basis van de cursussen die je bijvoorbeeld bij Tri of Light hebt gedaan. Bij een online cursus en reis zit vaak een aantal weken gratis membership aan vast waarbij je toegang hebt tot een besloten gedeelte van de community. Hier kan je de andere deelnemers terug vinden.

LICHT SHIFT

Dit gedeelte is gecreëerd om je verder te tillen in kort tijdsbestek. Hoeveel tijd je hieraan kwijt bent is geheel aan jou. Er is genoeg stof om je in te verdiepen en veel events waar je aan mee kan doen. Elke maand komt er nieuwe content vrij en zo wordt de community steeds meer en meer waard.

Regelmatig worden er nieuwe kopjes aan toegevoegd. Ontdek wat er allemaal te beleven is in onze community!

Lichtmembers training
Hier vind je de content die iedere maand wordt aangevuld voor de members die kiezen actief lid te blijven. Het is telkens weer een verassing wat er voor je klaar staat en altijd even waardevol.

Upcoming events
Hier vind je alle evenementen die in de nabije toekomst gaan plaatsvinden en uiteraard hoe je je daarvoor kan aanmelden.

De Licht Bieb
Allerlei ebooks en werkboeken die ik heb uitgebracht vind je hier terug. Op zoek naar een thema? Kijk dan in de lichtbieb voor meer informatie of draag een idee voor.

Eigentijdse Blog
Een verzameling van mijn blogs vind je hier. Zo leer je mijn visie steeds beter kennen en deel ik in mijn persoonlijke verhalen en opgedane inzichten over verschillende actuele thema’s.

* het is mogelijk dat je deze tekst leest en de inhoud iets is verouderd. De basis is in ieder geval hier behandeld, wees gerust en ga verder met de volgende module om vooral zelf op onderzoek uit te gaan.

Tijd voor je eerste opdracht: geef mij feedback.

-Wat is je opgevallen? Wat vind je van de community en bovenal: Wat snap je NIET?

Ik ben altijd in voor verbetering op alle vlakken, je feedback is most welcome. Laat me ook vooral weten als je bezig bent met deze training, dat vind ik heel leuk!