5. Next Step

Module Voortgang
0% voltooid

Tijd voor de volgende stap
Wow, je bent al zover gekomen, dat is zeker wel een applausje waard. Te gek dat je zo gemotiveerd bent. Hopelijk heb je al veel plezier beleefd aan deze training tot nu toe.

Wat is voor jou de eerst volgende stap? Ik heb er geen klaar staan voor je op dit moment.

Ik kan er wel een paar voorstellen, mocht je het fijn vinden om wat opties te bekijken. maar volg je hart en wees ook niet bang om even pas op de plaats te zetten.

VOORBEELD: een challenge waar jij je helemaal voor inzet, een verbouwingsproject van je huis of tuin wat ook tot chaos en schoonmaak brengt van je gedachten en mind, een nieuwe cursus waar je al een hele poos je oog op hebt of misschien wel die ene interessante reis naar Sardinië waar we gaan werken met krachtplekken.

Vaak voelen we intuïtief heel goed aan waar we naar toe stromen en wat we nu mogen gaan doen.

De laatste opdracht is dan ook om te VOELEN waar jij je focus op mag gaan leggen.

& terwijl je doet wat je doet, waar je ook staat in je leven, hoe bewust of even niet heel bewust je bent.... het is echt waar dat wanneer je hebt gekozen voor het verlichte pad en bewustere keuzes maakt... je niet meer helemaal terug kan naar het 'gewone' denken.

We hebben allemaal wel eens periodes dat het even niet lekker loopt. Maar de dagen die je dan ervaart zijn achteraf weer zo invloedrijk op het mooie volgende hoofdstuk dat al voor je klaar staat.

In al je bewustzijnsvragen en struggles, maar ook je mooie projecten en interesses/bezigheden, staan wij voor je klaar. Je nieuwe lichtnetwerk.

Wees welkom. & bedankt voor het afronden van mijn training.

Namasté