Checklist Passievolle Ondernemer

Vink de boxjes af en bekijk de passiemeter voor jouw uitslag!

PASSIEMETER 1-4 vinkjes? Werk aan de winkel!

Heb je ze niet allemaal kunnen afvinken? Dat moet frustrerend geweest zijn. Wie wil nou geen passie en hartstocht ervaren dagelijks of dat nou in het bedrijfsveld of je privéleven is. De lijn tussen privé en werk wordt dunner zodra je leert werken vanuit je hart. Werk voelt niet meer als werk. Omdat je bezigheden zo enthousiasmerend zijn moet je opletten dat je niet teveel met je bedrijf bezig bent.

Heb jij een eigen bedrijf maar doe je nog niet wat je 'hoort' te doen? Heb je het gevoel dat er iets mist? Dat er méér uit te halen valt? Dan heb je waarschijnlijk gelijk. Wij, spirituele mensen in een aardse ervaring, hebben niet voor niets zulke onderbuikgevoelens en plotse ingevingen. Luister naar je intuïtie en gooi het eens over een andere boeg.

Jij bent het gezicht van je bedrijf en jouw authenticiteit is prachtig. Ik kan je helpen om je zekerder te voelen in wie je bent en wat je aanbied. In de cursus passievol ondernemen neem ik je mee op sleeptouw. Trust me, het is een heel proces, maar je gaat genieten en je komt er tien keer sterker uit als passionista en als ondernemer.PASSIEMETER 5 - 8 vinkjes? Well on your Way!
Zooooo hey! Jij hebt al flink wat boxjes af kunnen vinken. Dat betekend dat jij een heel eind op weg bent naar het volledig passievol ondernemen zoals dat in deze gouden tijd bedoeld is. Ben jij klaar voor hernieuwde focus? Dan ondersteun ik je graag dmv een cursus Passievol ondernemen waar we afgestemd jouw bedrijf flink laten schitteren of met een reading voor wat concrete vragen die je graag beantwoord wilt zien. Ontvang een fikse korting op de reading omdat je member bent! Voer daarvoor de code MEMBER in bij het betalen.

PASSIEMETER 8 - 11 vinkjes? Perfecte Score!
Wauw, je hebt vrijwel een perfecte score behaald en (bijna) alle vinkjes kunnen afvinken. Dat vind ik toch echt wel bewonderenswaardig. Ik zou graag meer over je willen weten en ofcourse ook alles over wat je doet. Mag ik je interviewen om anderen te enthousiasmeren dat het gras groener is bij het luisteren naar je hart? Lijkt me heel tof. Stuur mij vrijblijvend een berichtje.