Focus kwijt?

Focus pakken

Soms heb je van die dagen waarin je NIET gefocust bent. Het lijkt je maar niet te lukken om je te concentreren op datgene wat je gepland had staan. Guess what! Je mag ’t los laten. Al is het nóg zo belangrijk in jouw beleving (of dat van een ander), laat het gaan. Flow mee met wat je dan wel voelt te doen. Het is zo belangrijk om te leren luisteren naar de ingevingen van je lichaam. Of het nou een pijntje is, het verlies van focus of het opkomen van emoties, deze dingen hebben je allen een belangrijke boodschap te vertellen. Wat dat is? Dat is per situatie verschillend, maar altijd heeft het ermee te maken dat je eerst iets door te werken hebt voordat je de focus terug kan pakken.

Laten we beginnen. Doe je ogen dicht nadat je deze tekst doorgelezen hebt en in je hebt opgenomen: We sluiten onze ogen en daarmee sluiten wij eventjes de buitenwereld van ons af. We keren ons naar binnen, diep in ons bewustzijn mogen we even landen en thuis komen in onszelf. Daar worden wij geleid naar het antwoord. Het antwoord komt in je op met een gedachte, een pijnscheut, een situatie waar je aan moet denken, een vriend waar je naar uit mag reiken. Wat het ook is, het wordt kenbaar als je hier om vraagt.

Open je ogen weer. Heb je de boodschap gehoord? Doe het anders op een later moment nog een keer. Gun jezelf de tijd en sta open voor de boodsdchappen die je mag ontvangen. Het universum werkt ALTIJD mee aan jouw goddelijke plan. Dat betekend dat jij altijd gesteund wordt op je pad, hoe zwaar en uitdagend het ook lijkt. Het komt goed. En die focus? Die komt wel weer. Maar blijkbaar was het nu voor jou even belangrijk om je naar binnen te richten. Je gidsen danken je daarvoor.

Ga nu verder met je dag en tover een glimlach op je gezicht. Jij mag zijn, te allen tijde, met wat je ook kan/bent of voelt op elk moment.

Gefeliciteerd! Je hebt de focus gevonden. En wel de focus van je bewustzijn. En die, lieve mensen, die is toch wel het allerbelangrijkste in het leven.