Grondvester – Amber

In maart 2018 heb ik de "sleutels" gekregen van dit prachtige online platform en ben ik begonnen met het creëren van het Lichtnetwerk. Mijn wens was om een makkelijk toegankelijke community te starten waar Lichtwerkers elkaar ondersteunen in het proces van bewustwording en lichtwerk.

April kwam razendsnel dichterbij en ik besloot om de deuren niet langer dicht te houden en hield een lanceer party voor een besloten 'kern groep'. Een groep mensen waar ik van wist dat zij de energiefrequentie hoog zouden houden en waarborgen.

De voorwaarde van een enorm laag instaptarief van € 5,55 was dat zij zouden helpen aan het opbouwen van de community. Ik wilde namelijk geen verse leden binnen laten stromen in een community die nog kaal is van binnen. Samen zijn we meer en meer vorm gaan geven aan wat je nu kent als inrichting van dit platform.

Mijn wens om op te starten was helemaal geslaagd en ik was apetrots. Nu nog de members vinden om het Licht Netwerk groots te maken. Ook dit creatieproces bracht mij enorm veel inzichten en ik besloot het exclusief te maken- wat je hebt kunnen lezen in de 'missie van de community'. Het gaat mij namelijk niet om kwantiteit, ik wil de mensen persoonlijk leren kennen en ik wil dat het ook mensen zijn die een klik met mij voelen.

Vanaf dat moment ben ik persoonlijker gaan werken en nog elke dag ben ik aan het groeien en aan het kijken waar ik mijzelf en de community kan verbeteren.

Inmiddels zijn we een aantal Licht Challenges verder waarna de deuren van de Community open zijn gegaan en een aantal mooie mensen zijn ingestroomd. Mooie mensen die ik dankzij de gratis challenge heb mogen zien schitteren en naar binnen keren.

Ik krijg zoveel energie en voel de passie wanneer ik anderen zie groeien en opbloeien. Dat is waar ik het voor doe. Ik creëer content om mensen te helpen shiften. Ik ondersteun je in je processen, maar vooral ook bij het creëren en het ontwaken van je passies, het erkennen van je kracht!

Je zult zien dat de waarde van deze community elke maand zal stijgen, want iedere maand zal ik meer en meer liefde erin stoppen waar jij mee verder kan werken en groeien.

Mijn wens nu is dat het Licht Netwerk een bekend fenomeen word. Een huis voor alle bakens van Licht om samen te co-creëren en te shiften naar het hogere bewustzijn. Stapje voor stapje, Lichtwerker voor Lichtwerker.