Les 4 : Verbinden met elkaar

Les 4 : Verbinden met elkaar

Nu je verbinding hebt gemaakt met jezelf, je intenties voor jezelf helder zijn is het tijd om verbinding te gaan maken met elkaar. Want deze cursus is natuurlijk online, maar dan weerhoud ons er niet van om connectie te maken!

Er zijn drie manieren om te connecten met je medecursisten:

1. Kennismaken op het forum
Hiervoor hebben we namelijk een forumdraadje 'Kennismaken' speciaal voor deze cursus waar jij gemakkelijk in een veilige omgeving kan connecten met je medecursisten. Daar kun je jezelf samen met jouw intenties voorstellen. 

Voor alle introverte mensen (net als ik zelf) ik nodig je even heel bewust uit om over jezelf te delen. Wie jij bent, wat jij ervaart en hoe jij de dingen ziet is waardevol en een enorme toevoeging hier! Ik moedig je dus echt aan om je ruimte in te nemen hier. Niet alleen maar zodat anderen kunnen leren of herkenning kunnen vinden in jouw verhalen, maar vooral ook voor jezelf. Zodat jij meer het gevoel krijgt dat je gezien mag worden. Op jouw manier!

2. Samen leren
Er zijn veel mensen die het fijn vinden om met gelijkgestemden te leren. Daarvoor heb ik het forumdraadje 'Samen leren' aangemaakt. Daar kun je, als je dat fijn vindt, een oproepje doen om deze cursus samen met iemand anders te doorlopen of eens samen te sparren. Voel je vrij om hier dus een bericht te plaatsen!


opdrachten

1. Maak kennis met je medecursisten door jezelf en jouw intenties te delen

2. Optioneel : Doe een oproep om samen te leren