Levenspad Hobbels

Via mijn levenspad sessies krijg ik veel mooie zielen aan mijn deur (lees: ip-adres). Zij hebben veel unieke vragen en krijgen een net zo uniek passende reactie van de gidsen terug.

Er zijn een aantal terugkerende thema’s waar mensen vaak mee deal in het dagelijkse leven. Hoe vind je nou een balans tussen je spirituele interesses en ontwikkeling en het stabiel houden van je dagelijkse leventje? Welke richting hoor je op te gaan? Wat is je levensmissie en welke passies helpen je daarbij. Wie is je tweelingziel, wanneer ga je deze ontmoeten..

Voor sommige zielen is het antwoord heel helder en ligt kant en klaar op ze te wachten. Vaak is dit ook een bevestiging van hetgeen wat ze diep van binnen wel weten. Maar voor anderen is het minder simpel. Je zult hieronder zien wat ik bedoel.

Kort geleden heb ik een levenspad reading mogen doen voor een bijzondere man, wiens ziel intentie het is ook om anderen te helpen/ondersteunen op het verlichte pad.

In de reading kwamen er zulke mooie wijsheden door die zijn Gidsen te vertellen hadden dat ik deze klant heb gevraagd of het oké is dat ik deze wijsheden meeneem in een blog. De tekst geeft namelijk veel waarde voor mensen met soortgelijke vragen en lopende thema’s.

De klant stemde in en was blij dat hij alvast op deze manier bij kan dragen aan het ondersteunen van anderen.

Om de privacy te waarborgen en het globaal te maken heb ik de tekst uiteraard iets aangepast. Het gaat over het volgen van een opleiding, richting, het vinden van de juiste partner en de ‘bedoeling’.

Je leest de reading hieronder:

“Op aarde denken wij veel vanuit het hoofd om een leven vanuit het hart te gaan leven, dat zul je vast herkennen. Weet dat je op een helder moment mag wachten met een opleiding op workshop die je wilt volgen. Voelt het goed? Doe het dan, de ervaring zal je dan duidelijk iets te brengen hebben.

Je gaat zien of het de bedoeling is doordat je merkt dat het soepel stroomt. Als het niet soepel stroomt dan geldt het tegenovergestelde en mag je wachten tot een nieuw helder moment. Het niet fijn stromen kan zich uiten in problemen met de aanmelding/betaling of er ineens geen vertrouwen meer in hebben, de website niet terug kunnen vinden etc.

Soms is hetgeen wat we ons nu bedenken te willen bereiken niet helemaal accuraat met de toekomst die voor ons ligt. Als jij niet een drive en een passie over de onderwerpen/cursussen van nu heb gevoelt, is het het niet helemaal. Maar dat is oké. Je hoeft namelijk NIET direct een doel te halen en op een eindstation te bewandelen. veel mensen op aarde denken dat zij hun levensmissie moeten neerzetten en dat dat het is, dat je daar al je geluk uithaalt.

De weg naar het gevoel dat je wilt ervaren is al zo bijzonder en belangrijk. Je mag genieten van wat je allemaal ontdekt op en aan jezelf. Je mag onderzoek doen en naar het binnenste gaan van jezelf. Je ontwikkelen tot de versie die je werkelijk van binnen bent en vervolgens dat krachtig en liefdevol uitstralen.

Weet dat je niets HOEFT te doen of te ondernemen om waardevol te zijn.

Vaak hebben we een verlangen om de wereld te helpen shiften in liefde en licht, maar kunnen wij nog niet zien wat wij daar specifiek in kunnen bijdragen. Zolang jij gelooft in jezelf bén jij genoeg om de wereld te helpen shiften. Ga eens op onderzoek uit!

Waar verlang jij in het hier en nu naar? Dit kan elk jaar of elke maand veranderen, wees hier flexibel in. Net zo goed als dat wij, jouw gidsen, flexibel zijn in het regelen dat jij krijgt wat je wilt. Maar het is voor ons lastig om met je mee te werken als je zelf niet goed weet wat je doet en waar je om vraagt. Je mag meer leren vertrouwen op je gevoel en dat betekend dat je soms je hoofd mag laten gaan en daarbij de zekerheid ook mag laten varen.

We zijn er voor je om je daarbij op weg te helpen. Dit gaat veelal ook over het magnetiseren van wat je uitstraalt.

Om bij het laatste thema uit te komen.. kunnen wij je vertellen dat er iemand zal komen zodra jij synchroniseert met wat je verlangt. Eerst mag je eigen energie omhoog gaan. Je wenst om zelfvertrouwen en onvoorwaardelijke liefde en partnerschap in een ander. Maar je bent zelf nog zoekende, enigzins onzeker en je mag het thema zelfliefde nog eens volwaardig aangaan. Partnerschap is een groot levensthema die eigenlijk niet in je huidige pad en wensenlijst past. Máár doe jij het werk en ga jij je processen aan op je bewustzijnspad, kan het heel goed zijn dat jij dus iemand aantrekt die dezelfde soort levensintenties heeft uitstaan en daardoor juist heel goed bij je past in het hier en nu.

Tip van ons: probeer dus niet teveel te creëren in de toekomst. Handel op wat aanwezig is in het NU. Dat is eerst genoeg. Zodra je in de flow komt en door krijgt hoe het werkt kan je steeds meer plantjes zaaien en intenties opgooien.

Het ga je goed en wij ondersteunen je every step of the way. Veel liefs van je gidsenteam. “


.
é Voila. Dit was de ontzettend mooie en helder uitgelegde reading van een klantje van mij.

Als je dit leest dan zal je er vast iets aan hebben! Je ego vind het niet altijd leuk om geen specifieke antwoorden te krijgen. Maar gidsen kunnen niet alles voorkauwen, daarbij ga je namelijk voorbij aan de essentie van wat we hier komen doen op aarde en dat is het leren van onze lessen en integreren van inzichten, herinneren van onze kracht en dát durven uitzetten in de authentiekste versie van onszelf! Zij zijn hier om te ondersteunen, niet om het huiswerk te maken.

Wat er besproken wordt in een reading is altijd vertrouwelijk en zal nooit zomaar gedeeld worden. Net als dat de boodschap van je gidsen altijd specifiek aan jou gericht zijn en daarom aansluiten bij hetgeen wat jij nu mocht horen.

Ik vond het een leuke reading om te mogen doen, ze zijn namelijk altijd zo anders! Het is ook speciaal om deze met je te mogen delen.

Wil je ook een reading van mij ontvangen?

Boek Jouw Levenspad reading voor 36 euro hier

In licht en verbinding,
Amber