Oordeelloos is Egovrij

Zonder oordeel geen EGO

De tijd van oordelen en veroordeeld worden mogen we achter ons laten.
We bepalen zelf wat onze realiteit inhoudt. In ons huist een verlangen naar nieuwe wegen. Het soort wegen die nog niet ingeslagen zijn. Wat spannend is maar uiterst intrigerend. Aan jou de keuze om hier op het crossroad te blijven staan of om te kiezen voor wat er achter de horizon ligt.

Als jij je verbindt met je hart dan voel je dat altijd met een reden ergens naar toe wordt geleid. Maar niet voor iedereen is het zo simpel als dat.. volgen van je hart. Hoe gaat dat ook al weer? In de westerse levenstijl waarin het egobrein meer voeding binnenkrijgt dan de ziel. Waarin het hart vaak rechttegenover de logica staat.

Hier ligt de wonderlijke wereld waarin het gaat om terug te komen bij jezelf. Kies jij ervoor om te luisteren naar je hearts desire dan staat er een bruisend leven op je te wachten. Wat voorbij gaat aan ego, wat over alle veroordelingen heen vliegt. Het raakt je niet, het voed je ego niet, want je staat in verbinding met je zelf en met je hart. Het centrum van je hele bestaan hier.

‘If you Judge people, you have no time to love them’

De boodschap van dit blog geeft je dan ook een opdracht mee. De challenge van morgen: oordeelloos leven..

Wanneer je oordeelloos leeft draag je standaard een liefdevolle blik naar de wereld om je heen. Als jij je instelt om dagelijks wonderen te zien kan je starten met je daadwerkelijk te verwonderen.

Dat kan zo ver gaan als geen mening opstellen over de outfit van een ander of zelfs de situaties die zich aan je voordienen. In jouw verwondering is er geen ruimte voor afgunst of onbegrip, enkel een observatie en een open hart.

Dat openen van je hart is dan ook waar het werkelijk over gaat. Heb je onvoorwaardelijk lief ontvang en geef je liefde in overvloedige mate. Onafgescheiden met je omgeving, volledig empatisch en beminnend.

Een staat van Zijn in liefde. Oordeelloos naar onszelf en vanuit daar dus ook niet oordelend naar een ander. Enkel observerend en verwonderend. Op deze manier zal je dagelijkse wonderen tegenkomen en wordt je hart gevuld met overvloedige liefde.

‘oordeel niet, verbaas je slechts’

Oefenen met je hart openen on a daily basis. Ontdekken wat werkelijk bij jou als ziel past en gaan voor wat je hart sneller doet kloppen!

Namasté