Stap 1: Zet je intentie uit

Hoera voor jouw mooie intentie om een gelddoorbraak te beleven!
In deze training gaan we werken aan het stimuleren van een gelddoorbraak. We gaan achterhalen wat er voor blokkades jou tegenhouden om méér geld te ontvangen.

In tien stappen leer jij hoe je jouw volgende gelddoorbraak kan manifesteren en onderweg je geldblokkades kunt helen en de bijbehorende patronen te doorbreken.

In de bijlage vind je jouw printbare manifestatie journal met pagina's voor één maand. Ik raad je aan om dit elke dag bij te houden om het meeste uit deze training te halen.

De online training geeft je houvast en helpt je om stapsgewijs jouw nieuwe gelddoorbraak te manifesteren. Jouw afstem manifestatie journal helpt je om te blijven afstemmen zodat het universum met je samen kan werken aan dit doel.

Start met journallen op de eerste dag en maak de training geleidelijk, zorg dat je een stap af hebt voordat je door gaat naar de volgende stap. Zo ga jij in je manifestatie journal zien dat je groei in je energie en je afstemskills namate de training vordert.

In de bijlage vindt je jouw afstem manifestatie journal pdf document die je zelf kan uitprinten. De pagina's gaan per week, print het zo vaak uit als je wilt. Ik beveel aan om het zeker voor 4 weken op voorraad te houden zodat je werkelijk verschil kan merken na 30 dagen!

Zet een heldere intentie en stel je gelddoel op
Dit is een belangrijkste stap richting je geld manifestatie. Deze boodschap zal jij uitzetten in het universum en zal de basis vormen. Krijg voor jezelf helder waar je om wenst en geef geld een huis. Welk bedrag wens jij te ontvangen maandelijks of op jaarbasis?

Let op: - jij bent verantwoordelijk voor WAT, het universum is verantwoordelijk voor HOE

blank

Klaar met stap 1? Ga verder naar de volgende stap!