Week 1

1.1 Welkom bij de eerste week van deze challenge.

Om jezelf gelijk goed uit te dagen starten we met een mooie opdracht. Om je voor te bereiden op de meest hectieke dagen van het jaar mag je een momentje voor jezelf reserveren. Tijd voor een openhartige brief aan jezelf.

de Yours Truly brief:
Schrijf vol trots een brief aan jezelf in een schriftje of dagboek over het jaar 2018. Steek jezelf een hart onder de riem en benoem vooral waar je dankbaar voor bent en zelfs trots over bent om bereikt te hebben. Wellicht heb je diverse wensen zien uitkomen of ben je door belangrijke processen heen gekomen waarna er weer nieuwe verrassende deuren voor je zijn geopend.

Het is belangrijk om deze eerste opdracht niet over te slaan als je wilt beginnen aan het boosten van je flow. Begin met schrijven, flow mee op de energie die ik in dit stukje tekst heb uitgezet voor je en pak je moment! Je zult jezelf er later dankbaar voor zijn.

1.2 Hoge vibraties kom maar binnen

Om de challenge een praktische zet te geven wil ik je uitnodigen om de Flow Booster dagkaarten uit te printen. Dit gelijknamige pdf bestand vind aan de rechterzijde onder bijlagen. Je vind een Z/W (zwart-wit) versie en een versie in KLEUR, kies het pdf bestand van jouw voorkeur. Ik heb niet alle kleur uit de zwart wit versie gehaald, maar wel de grootste kleur oppervlakken eruit gehaald zodat je niet teveel inkt hoeft te verspillen, je kan zelf z/w instellen op je printer. Print de kaarten vervolgens uit en knip de 30(!!) dagkaarten uit.

Hieronder 1/3 pagina van het kleur pdf.

Wat mag je met de Flow Booster dagkaarten doen? Iedere dag willekeurig een kaartje trekken. Laat je verrassen en implementeer op deze manier een fijne, subtiele flow in je leven.

Welk kaartje heb jij als eerste getrokken? Dit is de belangrijkste boodschap waar jij deze challenge mee mag starten. Deel met ons wat er op jouw allereerste dagkaartje stond!

Klik hier om naar de pagina te gaan waar je kan delen.