Week 3

3.1

Turn up the music

Muziek is voeding voor de ziel!

Hoe vaak hebben we de radio opstaan in de auto, het werk of horen we 't in de winkel of uitgaansgelegenheid.. vaak zijn we ons niet bewust van wat het onbewust voor effect kan hebben. In extreme situaties merk je een energie verandering bij jezelf wanneer bijvoorbeeld je buurjongen van 17 grunt en hardcore muziek draait met harde bassen vanuit zijn zolderkamertje.

Muziek brengt wat teweeg binnen in ons. Niet alleen de melodieën of teksten maar ook de intentie waarmee het is gezongen komt vaak binnen bij mensen die gevoelig zijn. En als je een pad der bewustzijn bewandeld is het zeer waarschijnlijk dat jij daar gevoelig voor bent. Omring je dus bewust met fijne muziek, start met het herkennen van de juiste energie/trillingsfrequenties waar je naar wílt luisteren en wat je beter af kunt zetten.

Bij het aantrekken van flow in je leven kan je beter niet hebben dat op onbewust niveau het horen, zingen of geven van muziek je flow tegenwerkt en je trilling juist omlaag brengt.

Geef een positieve draai aan muziek door er bewuste actie bij je intentie te zetten. Hieronder volgen een aantal to do's die fijn zijn ritueel gewijs uit te voeren. Zo maak je meteen ruimte voor nieuwe muziek gewoontes en kan je de oude gewoontes transformeren:

1. Maak een playlist of mix-cd voor in je auto met al je favoriete songs. Terwijl je deze liedjes aan het uitzoeken bent, ga dan eens écht na welke hoog vibrerend zijn en welke minder hoog vibrerend. Maak hieruit onderscheid. Sommige liedjes roepen nostalgische gevoelens op en anderen een aantrekkelijk deuntje, maar eigenlijk juist helemaal niet zo'n fijne energie. Het is een mooie oefening om na het beluisteren van zo'n liedje eens bij jezelf na te gaan wat het met je doet en hoe je energie veranderd.

Ps. Dit hoeft niet kerst gerelateerde muziek te zijn.

2. Plan luister-momenten in. Dit is heel belangrijk, iedereen kan een simpele playlist in elkaar zetten om maar snel van de opdracht af te zijn. Maar pas wanneer je het gaat beluisteren komt er een nieuw muziekgedrag tot stand. Zie het als nóg een mogelijkheid tot het boosten van je flow! Nodig je vrienden uit om met je mee te luisteren, deel een videoclip vanuit youtube op je social media en vertel waarom je dit zo'n mooi liedje vind en waarom de beelden je zo aanspreken. Zo kan je niet alleen flow bij jezelf stimuleren, maar het ook bij anderen aanwakkeren! En deze tijd is toch ook wel bedoeld om te délen, is het niet?

3. Zet de muziek op en dance your heart out! Laat je gaan, lekker zweten en merk op dat er van alles los komt. Je komt méér in verbinding met een nummer wanneer jij niet alleen je oren of je gevoel gebruikt, maar ook fysiek in beweging komt. Trust me, your soul will thank you! Als je het wat onwennig vind in het begin, doe het dan lekker wanneer je alleen thuis bent op een tijdstip dat niemand je kan betrappen. Laat je zelf eens gaan, voor de meeste zal dit lang geleden zijn sinds de rem eraf mocht gaan! Boost your flow lieve ziel!!

3.2

Wishes do come true

Doe een kerst wens!! Kies uit de lijst van affirmaties die je zeer waarschijnlijk voor jezelf ergens dit jaar hebt opgesteld en zet één heel krachtig uit in het universum!!

Onderschat de kracht niet van het geloven in magie!!! Geloof dat je het zal ontvangen en het gaat gebeuren, mits je loslaat HOE en WANNEER!

Let op: belangrijke mededeling voor komende week.

Op oudjaarsdag, 31 december geef ik een healingmeditatie op afstand. Zorg dat je om 10:00uur bent ingetuned (10 min). Hier hoef je dus niet LIVE bij te zijn, je aandacht en liefde is genoeg! Met alle aanwezige zielen sturen we op de laatste dag van 2018 licht en liefde in de wereld en wensen we voor iedereen veel flow mogelijkheden in het nieuwe jaar!

3.3

Deze opdracht lijkt een beetje op die van vorige week, maar dit valt anders in te vullen. Je gaat je namelijk richten op je directe omgeving. Ga eens bij jezelf na wie nog meer je hulp nodig zou kunnen hebben.

Help en deel in liefde. Dit is een super efficiënte manier om je flow te boosten! Geven is een sterke aantrekkingskracht. Ga eens buiten de mensen waar je al vaak hulp aan verleend. Geef het is aan de kring buiten je comfortkring!

Wie zou je kunnen helpen? Denk voorbij het eerste aanzicht:

- je oudere buurvrouw die zo trots is dat ze alles zelf zou willen doen, heeft daaronder de stiekeme wens dat iemand haar eens zou helpen en daarmee ontlasten met een taak waar ze wellicht steeds meer tegenop begint te zien. Bied je hulp aan en geef het als ze haar ego het toelaat te accepteren.

- je alleenstaande nichtje dat altijd zo druk is met werk óf die hoogzwangere meid op werk  waarbij er geen vader in beeld is. Zij zouden best gezelschap kunnen gebruiken of een date met je op prijs stellen tijdens het inkopen van oliebollen.

- je kapper waarmee je zo'n goede klik hebt en waarvan je weet dat hij zichzelf te pletter werkt en wel een leuk bloemetje kan gebruiken!

- de juffrouw van je kind die op prachtige wijze de hooggevoeligheid weet te begeleiden mag ook eens waardering voor haar werk ontvangen. Weet je haar huisadres kun je het haar langsbrengen (samen met je kind), anders plan je deze liefdevolle daad in en laat je het uitvoeren door je kind wanneer de school weer begint.

Laat je fantasie is gaan, think outside the box, wees creatief en ga in liefde!