Week 4

4.1

Vandaag is het zover: om 10:00uur start de healingsmeditatie waar we met z'n allen licht en liefde sturen naar de wereld in dankbaarheid voor het afgelopen jaar. We sluiten af met een flow boost wens voor iedereen.

Enkel je aandacht en je aanwezigheid in gedachten is nodig om bij te dragen aan deze mooie energieverspreiding en globale healing!

De healingsmeditatie duurt 10 minuten en start straks om 10:00uur!

2019 wordt een jaar om te schitteren, niet alleen voor jou, maar voor iedereen.

4.2

Thankful for what was

Laten we stil staan bij wat er allemaal is gebeurd dit jaar en de jaren ervoor. Alles wat we tot nu toe mee hebben gemaakt heeft ons gevormd tot de persoon die we nu zijn. Dat betekend dat we inzeg hebben in de persoon die we willen worden, mits we een bewuste intentie en de bijbehorende stappen gaan uitzetten.

Dankbaarheid is één van de belangrijkste gamechangers geweest in mijn leven op bewustzijnsvlak. Door mij dagelijks te realiseren wat ik allemaal heb bereikt en wat ik heb om dankbaar om voor te zijn heeft mij een nieuw gevoel van geluk gegeven. Een geluk wat van binnenuit komt en je moods overneemt! Het brengt je flow.

Er zijn vele manieren om dankbaarheid te uiten en te tonen in het leven. Hieronder geef ik je twee opdrachten om ermee aan de slag te kunnen gaan!

Share the joy

1. Initieer een soort thanksgiving gelegenheidsspelletje. Laat alle aanwezigen opschrijven op een zelfde formaat blanco papiertje waar hij of zij dankbaar voor is en stop dan alle kaartjes in een grabbelton. Je kan de ton laten rondgaan en telkens één iemand het kaartje laten voorlezen, vervolgens raad je van wie het kaartje was. Spelvariatie= je kunt de kaartjes uitbeelden in plaats van voorlezen! Dit maakt het nog interactiever en gezelliger.

Back to You

2. Schrijf een dankbaarheidsbrief aan jezelf (zo kort of uitgebreid als je zelf wilt). Schrijf hier in op waar jij dankbaar voor bent en schrijf vervolgens op waar jij deze tijd, volgend jaar dankbaar voor hoopt te zijn!