Week 5

Bedankt voor het meedoen! De respons was minimaal dus ik heb besloten me volledig te richten op de andere projecten die ik heb lopen!!

Ik wens jullie al het beste in het nieuwe jaar en hopelijk tot een keer live!

5.2

Extra tips voor meer dagelijkse flow

Ik heb het over de Flow Must Haves, maar eigenlijk is het een overzicht van dingen die je zou kunnen inzetten om meer flow te blijven ontvangen in je leven!

Onderstaand lijstje zijn dingen die ik persoonlijk aanbeveel om te blijven flowen, lang nadat deze challenge is gestopt. Ik vind het leuk om te inspireren. Onderstaande producten zijn niet bedoeld als reclame en is zonder winstoogmerk.

Vrij vertaald kan je flow ook zien als levensenergie en vitaliteit! Wie wil daar nou niet meer van ervaren in het leven? Dat verdien je!

1. Motiverende agenda vol inspiratie

- Flow Planner

Een agenda vol dagelijkse flow! Deze agenda heb ik aangeschaft voor 2019 en je kan 'm al gebruiken als agenda vanaf 10 december 2018. Er zitten veel reflectievragen in, ruimte voor quotes en inspiratie momentjes, je kan je boodschappenlijstje erin kwijt, hebt je doelen helder voor ogen per categorie (zakelijk of gezin) en is dus heerlijk te gebruiken als je ondernemer bent zoals mij! Het is een alles-in-1 planner, met verschillende kaften en daarom universeel te gebruiken.

een stukje tekst van de website:

Heb jij een ontwikkelings mindset en ben je op zoek naar rust en overzicht dan is Flow Planners de ideale planner voor jou!

Met de Flow Planners ga ik jou helpen bij het plannen vanuit gevoel van innerlijk balans in plaats van vanuit het moeten. Maak ruimte voor je eigen verlangens en behoeften en ze deze om tot concrete plannen en doelen voor de toekomst.

-> ze kosten 39,95 euro en zijn nu zelfs verkrijgbaar in 4 covers, mannen kunnen bijvoorbeeld gaan voor de marble of geografische lijnen! Klik op de afbeelding om naar de website te gaan.

- Zakenmam agenda

Deze agenda gebruikte ik vorig jaar om als ondernemer mijn doelen bij te houden, inkomsten en uitgaven in op te schrijven. Er staan ook veel leuke quotes in en motivaties als moeder die haar business met een druk huishouden combineert. Jouw investering: 35 euro, dit is inclusief btw en verzending.  Ik zag deze week toevallig dat ze een promo video heeft voor de 2019 oplage:

- bullet journal

Helemaal hot en happening en aangezien het meestal vrouwen zijn die voor bovenstaande opties zouden gaan, ook voor de mannen, de bullet journal. Het is een uiterst creatief gevonden concept over het designen van je eigen agenda/planner. Je kan er werkelijk alles in kwijt wat jij denkt nodig te hebben in 2019 in zo'n compact boek, want je maakt de bladzijdes namelijk allemaal zelf!

Wat heb je nodig? Een bullet journal, leuke pennen, een handlettering boek om mooie grafische vormen te leren schrijven en pinterest voor de nodige inspiratie en voorbeelden!

Al met al ben je ook zo'n 30 a 45 euro kwijt voor een eigen bullet journal. Het enige nadeel hiervan is dat je alle inspiratie en bladzijdes zélf moet bedenken. En als je een druk bezette ondernemer en gezinsvrouw bent zoals ik, dan moet je dat onwijs leuk vinden, mocht je daar tijd voor (willen) maken.

2. Spirituele tools der ondersteuning:

Om meer flow te integreren in je leven kan je ervoor kiezen om een edelsteen bij je te dragen of in huis te zetten(staat leuk als deco item) die je specifiek helpt om meer flow aan te trekken!

Onderstaande stenen zijn een kleine selectie van de grote hoeveelheid stenen die perfect zullen dienen als flowboosters:

Aktinolietkwarts

Aktinolietkwarts helpt je met het vergroten van je zelfvertrouwen, het helpt je alles op een rijtje te zetten, je richting te bepalen, beslissingen te nemen en datgene wat je ontgroeid bent los te laten. Het is een steen die op het gemakje werkt, dus je kunt hem gerust langere tijd dragen. Lichamelijk kan hij ondersteunen bij het ontgiften van lever en nieren.

Ametrien

Ametrien is een diep reinigende steen, hij beschermt tegen negatieve energie van buitenaf, geeft energie, lost blokkades op en verdrijft negativiteit. Het is een steen die je voor langere tijd kunt dragen. De gecombineerde werking van Citrien en Amethist geeft je een blij ontspannen gevoel en een rustig hoofd. Door die rust kunnen inzichten over bijvoorbeeld langlopende kwesties makkelijker ‘gehoord’ worden. Ook kun je je beter focussen tijdens meditatie en neem je makkelijker op wat je leest. Hij helpt je vooroordelen te laten vallen door je bewust te maken van wat je gemeen hebt.

Ametrien bevat mangaan en verkleurt in het zonlicht. Je kunt je hanger opladen in het zonlicht, maar dan bijvoorbeeld in een washandje of onder een doekje. Een andere manier is gebruik maken van ontladen in een hematiet-badje en opladen in een bergkristal- badje.

Citrien

Citrien is een lichte zonnige steen die je helpt om het leven zonniger te zien. Hij maakt opgewekter, levenslustiger, verwarmt en stimuleert je creativiteit. Ook helpt hij je met je concentratie als je moeite hebt je te focussen. Het is een reinigende steen die vooral goed werkt op je 2e chakra (heiligbeenchakra) en 3e chakra (zonnevlecht). Deze worden gereinigd en in balans gebracht.

Saffier, blauw

Blauwe saffier helpt je met het focussen van je gedachten op je doel, bevordert het vermogen kritisch te zijn en doelgericht na te denken. Lichamelijk kan het helpen bij alle genezingsprocessen door je te helpen doelgericht te zijn en op genezing te focussen. Op de keel gedragen helpt helpt het bij het oplossen van frustraties en om jezelf makkelijker te uiten.

Sugiliet

Sugiliet heeft een liefdevolle energie die je helpt je op aarde thuis te voelen. Hij stimuleert vergeving en helpt je conflicten op te lossen zonder jezelf geweld aan te doen. het kan wanhoop verlichten, brengt licht in de duisternis en helpt je positief te denken.

Sugiliet bevat mangaan, waardoor het zou kunnen helpen bij hoofdpijn. Verder kan hij verlichting brengen bij motorische stoornissen en werkt het zuiverend. Vanwege het mangaan niet langdurig blootstellen aan zonlicht. Opladen in maanlicht of zonlicht kan, maar doe hem dan onder een doekje of in een washandje. De energie komt dan evengoed binnen maar hij behoudt wel zijn kleur.

Interessant, is het niet? Loop eens een spiritueel winkeltje naar binnen en voel de stenen eens in je handen. Vaak trekt een steen je aandacht en laat het je niet meer los zolang je in het winkeltje aanwezig bent. Haal deze vooral in huis! Er zijn veel verschillende vormen en maten waar je uit kan kiezen en believe me, het doet wonderen!!

Essentiële oliën ter ondersteuning:

Believe

Het stimuleert de geest terwijl het op een fijne kalmerend en grondende manier inwerkt. Het geeft een boost in je vertrouwen dat je ongelimiteerd kunt creëren en geeft je een gevoel van groter bewustzijn. Deze olie werkt grondend en bekrachtigend en helpt jou je emoties te kalmeren en in balans te houden.

Dream Catcher

Deze olie blend helpt je om inzichten te ontvangen omdat je ontvankelijker wordt voor dromen en visualisaties. Het helpt kinderen om beter te slapen en volwassenen om een comfortabele nachtrust in te gaan. Het helpt om meer energie en zuurstof naar het derde oog te laten stromen waardoor deze gestimuleerd wordt om aan het werk te gaan voor je. Verder helpt het de mannelijke en vrouwelijke energiën in balans te houden. Je zult je blijer, geliefder en kalmer voelen wanneer je deze essentiële olie verstuift of druppelt op je polsen!

Joy

Bij het inademen van deze blend krijg je blijde herinneringen van momenten dat je je geliefd en gelukkig hebt gevoeld. Het stimuleert en activeert het geluksstofje in je hersenen waardoor je kan doorflowen op wat je voelt en waarneemt met je reukvermogen. Je hormonen worden in balans gebracht, stress wordt sterk verminderd en je krijgt een sterk gevoel van rust en hoop! Je emoties ontvangen een happy boost en daarom is deze olie uiterst geschikt als flow  booster om je dag mee te starten!

Mocht je interesse hebben in één van deze essentiële oliën dan kan je mij een berichtje sturen. Ik heb namelijk een fantastisch adresje waar je deze 100% pure oliën kunt bestellen! Er wordt namelijk flink gesjoemeld in de essentiële olie industrie door bedrijven met oog voor winst wat ten koste gaat van het product. Zo zie je dat er slechts 6% van het product in de olie zit en de rest van de vloeistof wordt aangelengd met een chemische olie. Dat moet je dus niethebben!  Friends don't let friends buy their oils at the cheap store!