Flow Booster Challenge

Boost jouw flow en ga met hoge energietrillingen het nieuwe jaar in met deze members challenge!

Insert Image

Welkom bij de Challenge
Wat geweldig dat je meedoet aan deze flow booster challenge die je meeneemt door de jaarwisseling heen. 2018 is voor iedereen een prachtig jaar geweest met veelbelovende mogelijkheden en onwijze processen(niet altijd heel makkelijk, natuurlijk, maar wát een waarde!). Aangezien er altijd een upgrade plaatsvind in het komende jaar beloofd dat heel wat bijzonders voor 2019.

Wat gaan we doen deze challenge?

Het is vrij simpel. De komende 5 weken mag je regelmatig naar de lichtwerkers community toe surfen om daar nieuwe week content te vinden. Het zou tof zijn als je de opdrachten meedoet, uiteraard is dat aan jou. Ervaar je er veel plezier van en wil je iets delen? Dit hoor ik natuurlijk ontzettend graag! Je bent vrij om hier een topic te openen.

De challenge start op 10 december en is opgezet als een liefdevol steuntje in de rug. De inhoud precies? Die leer je wel kennen door regelmatig online in te checken.

Jij bent het waard om in je eigen energie dit jaar uit te flowen en daarom mag jij ervoor kiezen om in te tunen op die energie: ééntje van flow.

Maak dus tijd voor jezelf(dmv deze challenge), selfcare is tijd investeren in jezelf en staat gelijk aan een grote portie zeflliefde!!

Per week neem ik je mee door de activiteiten, opdrachten of meditaties naar hogere flow.

We starten uiteraard met een krachtige Flow Boost meditatie. Herhaal deze meditatie wekelijks voor optimale resultaten!

Welkom bij de Flow Booster Challenge.

Heel veel plezier en ontzettend fijne dagen gewenst!