Flowrijk Leven (cursus)

Wat jij moet weten voor je start
Er zijn spelregels verbonden aan de cursus flowrijk leven, en de hoofdzakelijke is niet denken en wel doen!

Op de vorige pagina zag je een overzicht met cards waarvan je iedere dag één van mag bekijken.

Niet valsspelen! Je doet dit uiteraard voor jezelf. Gun jezelf de tijd en de ruimte om één kaart volledig te integreren per dag. Lukt het je namelijk niet om één of andere reden om de opdracht van de card in één dag te doen dan mag je ruimer de tijd nemen. Dat lukt niet als je een andere card al hebt omgedraaid. Houd je aandacht vast en loop deze cursus door one card at a time.

er zitten 7 dagen in een week
God maakte de wereld in 7 dagen
7 is een geluksgetal
en 7 is het getal dat jou gaat helpen om meer flow en plezier te ervaren in het alledaagse leven.
'Stop thinking for once and start doing'

Het fijne aan deze cursus is dat we voor een keertje in dit veld van interesse genaamd Bewustzijn ons niet volledig naar binnen richten. Nee, we gaan juist onszelf uitdagen om mee te gaan met wat ons gegeven wordt. Soort van dagelijks 3d bestaan dus? Wrong! Ik neem je mee op een hoger vibrerende energie waardoor jij upgelift zal worden gedurende deze week.

Doe jij alle opdrachten in zijn totaliteit dan kan ik je beloven dat jij aan het eind van deze cursus 10x meer flow hebt in je leven en dat er nul stilstand te detecteren meer is.

Verstand op nul en follow my lead.

Denk er wel aan dat ik je NIET iedere dag mailtjes ga sturen om je te herinneren aan actie ondernemen of deze cursus in zijn geheel. Jij bent verantwoordelijk voor jouw flow en dus mag JIJ jezelf zo ver krijgen dat jij IEDERE dag een nieuwe card trekt én de bijbehorende stap onderneemt.

& weet je? Jij kan dat! Ik geloof in jou. Deze cursus is zo in elkaar gezet dat het op je ligt te wachten, naar je toegeleid door je gidsen. Het is een kadootje voor je ware Zelf, pak het met beide handen aan en ga maar zien waar het je naar toe leid... spannend hé!

E Voilá .. I present to you: the start of your new flowful life!