Hawaiiaanse Zelhelings Methode

Healing met Ho'oponopono
De zelfhelingsmethode waar ik over ga delen is van origine Hawaiiaans en heet Ho'oponopono.

Vaak als we onze verlangens in het universum hebben uitgezet, komen we voor de manifestatie ervan uitdagingen en obstakels tegen. Dit zijn dingen die je aandacht nodig hebben voor je verder kan stromen op je creatie/intentie-pad.

Tijdens deze obstakels word er vaak de handoek in de ring gegooid. Uiteraard omdat er stukken naar boven zijn gekomen die je liever niet aan wilt gaan, je wilt liever naar de mooie uitkomst van je intentie toe. Toch is het zó belangrijk om deze confrontatie wél aan te gaan met je obstakels en levensuitdagingen. Zie het als een laatste test voor je keihard wordt beloond voor je harde werk..

De volgende vraag komt vast in je op... maar hóe doe je dat dan?

Gaat het om onderwerpen die je dicht aan het hart liggen en waar je lastig mee om kan gaan? Voelt het als te groot om in één keer op te lossen? Ook dan is dit een prachtige mogelijkheid om healing op toe te passen. En daarvoor hoef je dus niet eens de deur uit of een healer/specialist voor in te schakelen.

Ho'oponopono geeft je mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan met zelfheling.

Sinds ik dit begrip heb leren kennen gaan de dingen in mijn leven soepeler. Ik draag een innerlijk weten dat ik kan zelf een healing kan uitvoeren op wat ik ook tegenkom.
Er zijn veel manieren om ho'oponopono uit te voeren en het is enigzins zo mystiek opgesteld dat je het alleen gaat begrijpen door het uit te voeren en ervaren.

Lees de volgende module om meer te leren over de voorgeschiedenis van ho'oponopono en het traditionele gebruik.